Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAKAN HATKAOĞLU KİMDİR?

01 Mart.1977 Ordu’da doğumludur.

01 Mart.1977 Ordu’da doğumludur. İlköğrenimini Samsun Şehrinde başlamış, Lise öğrenimini ise Ordu Şehri Ünye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. 1999 evlenmiş ve 2003 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşmiştir.

Lisede almış olduğu mesleki eğitimi kapsamında, İstanbul’da aynı sektörde çeşitli firmalarda görev yaptıktan sonra, 2011 yılında ilk firmasını kurmuştur.

2014 yılında kişisel girişimiyle, “OMAS Makine Şirketi”ni kurmuş, 2003 yılından itibaren edindiği tüm mesleki tecrübe ve birikimini tek başına kurmuş olduğu bu şirkete harcayarak, 10 yılda, OMAS Makine AŞ.’yi kendi sektöründe “lider” konumuna getirmiştir.

Bugün OMAS Makine AŞ, kurumsal kimliği, marka değeri, patentli özel makine tasarımları, dünyada benzeri olmayan özel tasarımlı makine üretimi ile makine üretiminde sürdürülebilir bir ekosistem yaratmıştır.

OMAS Makine AŞ, Avusturya, Tunus, Cezayir, Özbekistan, Azerbaycan, İran, Fas, Makedonya, Kosova, Ukrayna gibi pek çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ayrıca, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde ki sektörel ve destekleyici tüm fuar, program ve sunumlara katılmak suretiyle inovasyon faaliyetlerini de sürdürmektedir.

OMAS Makine AŞ haricinde, ambalaj sektöründe yurtiçi anahtar teslimi şekliyle, madeni yağ ve sıvı deterjan gibi dolum hatları kurabilen bir diğer şirkete de sahiptir. Böylece de şirketler grubu ve ünvanına sahip olmuştur.

BDU-Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği ve USGIAD – Uluslararası Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği üyesi olan HAKAN HATKAOĞLU Evli ve 4 çocuk babasıdır.