Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Habertürk’ün ilk başörtülü spikeri bakan yeğeni Büşra Akın Dinçer kimdir?

Habertürk televizyonunda bir ilk.

Habertürk televizyonunda bir ilk. İlk kez başörtülü bir spiker ekranlarda yer aldı. Habertürk TV’de Dış Haberler Editörlüğü yapan Büşra Akın Dinçer, haber sunmaya başladı. Dinçer, aynı zamanda bir bakanın da yeğeni…

Habertürk‘te dış haberler editörü olarak çalışan Büşra Akın Dinçer, spikerlik görevini üstlenmeye başladı.

Büşra Akın Dinçer eski sağlık bakanlarından Recep Akdağ’ın yeğeni. Habertürk TV’de hafta sonu bülteninin emanet edildiği Büşra Akın Dinçer,  ilk deneyimini gerçekleştirdi.

Büşra Akın Dinçer kimdir?

Houston Üniversitesi’nde Gazetecilik okuyan Büşra Akın Dinçer, mesleğe Al Jazeera’da başladı. Daha sonra ATV’de yapımcı olarak görev aldı.

Sabah gazetesi ve AA’da muhabirlik yaptı. Son olarak Habertürk TV’de Dış Haberler Editörlüğü yapan Büşra Akın Dinçer, şimdilerde kariyerine spiker olarak devam ediyor.

Büşra Akın Dinçer kimdir? Haber sunucusu Büşra Akın Dinçer nereli?

Son olarak Habertürk TV ekranlarında hafta sonu bültenini sunmaya başlayan spiker Büşra Akın Dinçer’in kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Büşra Akın Dinçer kimdir?

Büşra Akın Dinçer kimdir? Haber sunucusu Büşra Akın Dinçer nereli?

Habertürk TV ekranlarının ilk başörtülü spikeri Büşra Akın Dinçer kanalda hafta sonu biltenini sunmaya başladı. Büşra Akın Dinçer sunuculuğuyla izleyicilerden tam not almayı başardı. Büşra Akın Dinçer kimdir? Haber sunucusu Büşra Akın Dinçer nereli? sorularının gündeme gelddği şu günlerde spkierin hayatı da merak ediliyor.

Büşra Akın Dinçer kimdir?

Büşra Akın Dinçer’ Habertürk ekranlarında sunuculuk yapmaya başladı. Büşra Akın Dinçer’in 34 yaşında olduğu ve aslen Erzurumlu olduğu öğrenildi.

ABD’de bir süre yaşayan Büşra Akın Dinçer, üniversiteyi Texas Houston Üniversitesi’nde tamamladı. Bu üniversitede gazetecilik eğitimi alan Büşra Akın Dinçer TRT Türk’te editör olarak başladı.

Daha sonra Al Jazeera kanalında görev yaptı.

Ardından ATV’de yapımcı olarak görev aldı.

Daha sonra AHaber kanalında prodüktör olarak görev yaptı. Daha sonra ise diplomasi programıyla ekrana geçti.

Büşra Akın Dinçer ATV-A Haber Londra Bürosunda 3 sene görev yaptı.

Sabah Gazetesi ve Anadolu Ajansı’nda muhaberilik yaptı.

Son olarak Habertürk TV’de Dış Haberler Editörlüğü yapan Büşra Akın Dinçer, şimdilerde kariyerine spiker olarak devam ediyor. Dinçer 18 Mart 2023 itibariyle Habertürk TV’de spiker olarak hafta sonu bülteni sunmaya başladı.

Sabah Gazetesi ve Anadolu Ajansı’nda (AA) muhabirlik yaptı.

Büşra Akın Dinçer aHaber’deki programlarına kravat ve ceketle çıkması da çokça tartışıldı.

Süleyman Dinçer ile evlidir.