Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözler Zafer Partisi’nde! Ümit Özdağ kararını bugün 13.00’te açıklayacak

Zafer Partisi Genel Başkanı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini açıklayacağı saat değişti. Dün 11 olarak duyurulan saat bugün 13.00’e çekildi. Özdağ, dün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile bir araya gelmiş, Suriyelilerin geri gönderilmesi konusunda aynı fikirde olmadıklarını açıklamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini bugün saat 13.00’te açıklayacak.

“KENDİ POLİTİK TERCİHİDİR”
Sinan Oğan’ın dün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurması üzerine Ümit Özdağ “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi’nin resmi Twitter hesabından da Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ATA İttifakı hakkında şu açıklama yapıldı:
“Aziz Türk Milleti, Ata İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir. Bugünden itibaren, taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır. Bu sebeple Zafer Partisi’nin kararını, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”

SAAT DEĞİŞTİ
Parti’den gelen son dakika açıklaması ile basın toplantısının saatinin değiştiği duyuruldu. Partiden yapılan açıklamada, “Bugün saat 11.00’de gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz basın toplantısının saati, 13.00 olarak değiştirilmiştir” denildi.

Gözler Zafer Partisi'nde! Ümit Özdağ kararını bugün 13.00'te açıklayacak - Resim : 1

NUMAN KURTULMUŞ İLE BİR ARAYA GELDİ
Ümit Özdağ dün ilk olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile bir araya gelmişti. Numan Kurtulmuş, “Terörle mücadele ve göç sorunu olduğu konusunda hemfikiriz” diyerek görüşmenin gündem maddesini özetlerken, Suriyelileri gönderme konusunda ‘onurlu ve gönüllü bir geri dönüş’ vurgusu yaptı. Özdağ ise Kurtulmuş’un aksine “Suriyelilerin gönüllü geri dönüşü değil ‘gerekirse zorla’ gönderilmesini savunuyoruz” dedi.

Gözler Zafer Partisi'nde! Ümit Özdağ kararını bugün 13.00'te açıklayacak - Resim : 2

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU
Özdağ daha sonra, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.