Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Icardi yılın en iyi futbolcusu oldu!

SON DAKİKA… Galatasaray‘ın yaz

SON DAKİKA… Galatasaray‘ın yaz transfer döneminde PSG’den kiraladığı Icardi, gösterdiği performansla Süper Lig’e damga vurdu. Arjantinli golcü, attığı 21 golle yılın futbolcusu oldu. Süper yıldız, sarı-kırmızılı takımın attığı son 8 gole de imza koyarak şampiyonluğun mimarı oldu. Icardi, Cimbom’un şampiyonluğunu ilan ettiği Ankaragücü müsabakasının ardından geleceğiyle ilgili açıklama da yaptı.

Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Icardi yılın en iyi futbolcusu oldu!

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ… Sezon başında Fransa’nın Paris Saint-Germain ekibinden kiralanan Icardi, golcü kimliğini sarı-kırmızılı forma altında da sergiledi.

Bu sezon attığı 21 golle Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Arjantinli, kariyerinin en iyi dönemlerinden birine imza attı.

Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Icardi yılın en iyi futbolcusu oldu! - Resim : 1


GALATASARAY’IN SON YILLARDAKİ EN GOLCÜ İSMİ
Arjantinli futbolcu, son 5 sezonda Galatasaray adına Süper Lig’de en fazla skor üreten isim oldu.

Bafetimbi Gomis’in 2017-2018 sezonunda ligde kaydettiği 29 gollük performanstan sonra hiçbir futbolcu sarı-kırmızılı forma altında Icardi kadar ağları havalandırmadı.

ŞAMPİYON TAKIMLARLA OYNANAN MAÇLARI BOŞ GEÇMEDİ
30 yaşındaki golcü, Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış takımlara karşı bu sezon forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırdı.

Sarı-kırmızılı takıma transferinden önce oynanan Trabzonspor maçında görev alamayan Icardi, sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ı 2-1 yendikleri maçta 2, Medipol Başakşehir’i 7-0 mağlup ettikleri müsabaka ile Fenerbahçe karşısında 3-0 galip geldikleri karşılaşmada da birer kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Icardi yılın en iyi futbolcusu oldu! - Resim : 2

Arjantinli futbolcu, sezonun ikinci yarısında ise Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettikleri ve Beşiktaş’a 3-1 yenildikleri karşılaşmalarda birer gol attı. Mauro Icardi, Süper Lig’de şampiyonluk kazanan takımlar karşısında forma giydiği 5 maçta 6 gol kaydetti.

KARİYERİNİN EN İYİ DÖNEMLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR
Yıldız golcü, lig kariyerindeki en iyi dönemlerinden birini sarı-kırmızılı forma altında yaşıyor.

Süper Lig’de 21 kez topu filelerle buluşturan Icardi, 2017-18 sezonunda Inter formasıyla 29 gol attığı sezondan sonra en iyi dönemini yaşadı.

Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Icardi yılın en iyi futbolcusu oldu! - Resim : 3

G.SARAY’DA KALACAK MI?
Ankaragücü deplasmanında attığı 2 golle şampiyonluktaki başarıya bir çentik daha atan Icardi, müsabakanın ardından duygularını ifade etti.

Gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı sorulan Arjantinli, şöyle konuştu: Bakacağız, önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Onu kazanmamız gerekiyor. Daha sonra ben bir tatile çıkacağım. Başka bir kulüpte kontratım var. Taraftarı çok seviyorum, burada çok seviyorum ama konuşulması gereken şeyler var.