Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Terim için bomba iddia! Sneijder’le o takımda buluşuyorlar

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Yeniden futbola dönmeye hazır olduğunu ifade eden Terim’in yeni takımını açıkladılar. Sarı-kırmızılı kulübün bir başka efsanesi Wesley Sneijder’in de başarılı hocanın ekibinde yer alacağı ifade ediliyor.

Galatasaray

Fatih Terim için bomba iddia! Sneijder'le o takımda buluşuyorlar - Resim: 1

Geçtiğimiz sene Ocak ayında Burak Elmas yönetimi ile anlaşamayan Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, o tarihten sonra takım çalıştırmadı.

Fatih Terim için bomba iddia! Sneijder'le o takımda buluşuyorlar - Resim: 2

69 yaşındaki deneyimli teknik adam için birçok kulüp teklif götürse de henüz bir anlaşma ortaya çıkmadı. Boşta olan Fatih Terim çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Fatih Terim için bomba iddia! Sneijder'le o takımda buluşuyorlar - Resim: 3

MISIR MİLLİ TAKIMININ TEKLİFİNİ REDDETTİ
Son olarak Mısır Milli Takımı ve Mısır Ligi ekibi Al Ahly’den teklif aldığı iddia edilen Fatih Terim’in cevabının ret olduğu iddia edildi. Deneyimli hoca için yeni bir iddia gündeme geldi.

Fatih Terim için bomba iddia! Sneijder'le o takımda buluşuyorlar - Resim: 4

“TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE DÖNMEYE HAZIRIM”
İtalyan gazeteci Di Marzio’nun sorularını yanıtlayan Fatih Terim, teknik direktörlük kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapmış ve “Bilmiyorum. Sadece İtalya’ya değil, iyi bir teklif ve güzel proje olması halinde (teknik direktörlüğe) geri dönmeye hazırım. Diğer şeyler beni ilgilendirmiyor.” cevabını vermişti.