Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek: Biz gergin değiliz, şampiyon belli!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamasında; “Korku etrafı sarmış, Galatasaray’la ilgili sözler söyleyerek bu ateşi söndüremezsiniz. Zengin babanın zengin çocuğu gelip buraya oturmadı” dedi.

Dursun Özbek: Biz gergin değiliz, şampiyon belli!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı takımının antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek ilk açıklamasında; “Riva’dan geliyorum. Görmeniz lazımdı. 6 Şubat depreminde annesini, babasını kaybeden çocuklarla bir organizasyon düzenlendi. Tek kulüp başkanı bendim. Tüm kulüp başkanlarının katılmasını isterdim” dedi. İşte Başkanın açıklamalarından satır başları;

Dursun Özbek: Galatasaray olarak deprem bölgesi için her şeyi yapıyoruz -  Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

‘RİVA’YA DEPREMZEDELER İÇİN GİTTİM’

“Gururla söylüyorum. Mensubu olduğum Galatasaray camiasının ne kadar sosyal faaliyetlerde ne kadar öncü olduğunu gördük. Riva’ya gitti üzerine algı yapılıyor. Bunun sonu gelsin. Benim oradaki mevcudiyetim depremzede çocuklar ve aileleri içindi. Onlara bugünlerde yardımcı olmak iyi bir şeydir. Yaraları sarmak için Galatasaray’a baksınlar, örnek alsınlar.”

‘FETÖ DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM…’

“Bir cinayet işlendiği zaman, cinayet mahalline ilk katil gelir. FETÖ diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bu işlerin ne olduğunu herkes biliyor. Bu terör örgütünün ismini ikide bir ağzınıza almanızı çözemiyorum. Galatasaray cumhuriyete bağlı, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bir camiadır. Bunu defalarca kanıtladık.”

‘BABASI ARADI ÖZÜR DİLEDİ’

“Serhan Çetinsaya’ı tanımam ancak babası Süleyman Bey benim 30 yıllık arkadaşım. Kendisi 30 yaşlarındaymış galiba. Beşiktaş’ta asbaşkanlık görevine gelmiş. Dün babası beni aradı. Oğlu adına tüm Galatasaray camiasından özür diledi. Oğlunun böyle bir ifadede bulunması ve Beşiktaş kulübünün buna sessiz kalması, onlar buna tepki göstermedi. Ben Beşiktaş’ı Süleyman Seba’yla, Hakkı Yeten’le biliyorum. Yönetim bu söylemin arkasındaysa, demek ki Beşiktaş camiasında da bir değişim var.”

‘SPONSORLARI BEKO’

“Demek ki meydanlara çıkıp ifade ettikleri tarzda bir kulüp değiller. Özellikle bu koalisyon güçleri, Galatasaray’la mücadele edemezler. Galatasaray doğrunun ve hakkın yanındadır. Beşiktaş, güzide bir kulübümüz ama sponsoru Beko. Fenerbahçe’ye bakıyorsunuz, sponsoru Beko.”

‘GERGİNLİK İKİNCİLİK-ÜÇÜNCÜLÜK SAVAŞINDA’

“Biz gergin değiliz. Şampiyon belli. Gerginlik asıl ikincilik ve üçüncülük savaşında. Galatasaray Divan Kurulu’nda, Galatasaray’ın iç meseleleri konuşulur. Fenerbahçe Divan Kurulu’na bakıyoruz, 3 saatlik toplantının 2.5 saatinde Galatasaray’ı konuşmuşlar. Korku etrafı sarmış, Galatasaray’la ilgili sözler söyleyerek bu ateşi söndüremezsiniz. Geçmişteki bir söz için söylüyorum bunu. Bu ateş, üfleyerek sönmez. Stadımıza her maç 50 bin kişi geliyor. Bir tane çatlak ses yok. Bu koalisyonun bize olan saldırıları bizi kuvvetlendiriyor”

‘ZENGİN BABANIN ZENGİN ÇOCUĞU’

“Dün, çocukluktan başlayarak nasıl bu mevkilere geldiğimi anlattım. Çok yol yürüdük biz. Zengin babanın zengin çocuğu gelip buraya oturmadı. Onlar daha yolun başında. Onlar giderken, biz gittik dönüyoruz. Tavsiyem şu, biraz konuşurken dilinize sahip çıkın.”