Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyanet’ten sözleşmeli personel alımı başvurularına dair duyuru

Diyanet İşleri Başkanlığınca “2023

Diyanet İşleri Başkanlığınca “2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı” başvurularına dair duyuru yapıldı.

Başkanlıktan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek PersoneliKoruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı başvuruları 20.03.2023 (saat 16.00) tarihinde sona erecektir.

Söz konusu alım için başvuru yapan adaylardan alım duyurusunda belirtildiği şekilde istenilen belgeleri yüklemeyenler ile yanlış belge yükleyenler başvurunun son tarihine kadar alım başvuru ekranındaki ‘Güncelleme’ butonu üzerinden bilgi ve belgelerini güncelleyebileceklerdir.

İlan edilen unvanlardan herhangi biri için başvuru yaptığı halde istenilen belgeleri alım duyurusunda belirtildiği şekilde yüklemediği veya yanlış belge yüklediği tespit edildiği için başvuruları Başkanlıkça iptal edilen adayların başvuruları ‘Onay bekliyor’ durumuna çekilerek güncellemeye açılmıştır. Bu durumda olan adaylar başvuru bitiş tarihine kadar başvuru güncelleme işlemlerini yapabileceklerdir.

Bu duyuruda belirtilen hususlara riayet edilmeden yapılan/yapılacak başvurular onaylanmış olsa bile adaylar açısından bir hak doğurmayacak ve başvuruları geçersiz sayılacaktır.”