Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berrak Tüzünataç’tan ‘taciz’ sorusuna yanıt

Berrak Tüzünataç, Danla Bilic’in YouTube’da yayınlanan

Berrak TüzünataçDanla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu; “Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorularına yanıt verdi.

Berrak Tüzünataçtan taciz sorusuna yanıt
Berrak TüzünataçDanla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 2010’da Kabataş’taki evinin terasında Şahan Gökbakar’la yakınlaştığı bir anda magazinciler tarafından çekilip yayınlanan görüntüleri için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) açtığı davayı kazanmasıyla ilgili konuştu.
Berrak Tüzünataçtan taciz sorusuna yanıt
Tüzünataç, “13 sene önce hem psikolojik hem iş olarak çok sarsan bir olaydı. 25 yaşındaymışım o zaman. Bütün ülkenin gözü önünde gerçekleşen olayla ilgili hukuki mücadeleye başlamıştım. Sonuçlanana kadar da konuşmamıştım açıkçası. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde haklı bulundum. Yani inandığımız bir şeyi bırakmamamız gerekiyor” dedi.
Berrak Tüzünataçtan taciz sorusuna yanıt
Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim hayat hikâyemde her anlamda ağır bir dönemdi. 13 yıl sonra hak ettiğim sonuç da büyük olmalıydı. Uluslararası hukukta Tüzünataç kararı olarak literatüre geçti, soyadıma da atalarımı da güzel bir göz kırpayım buradan.”
Dava bile işime engel oldu
Dava bile işime engel oldu Ünlü oyuncu, “Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorusuna da samimi bir yanıt verdi: