Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlardan gülme garantili paylaşım! “Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, mevcut bakanlarla yaptığı son kabine toplantısının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından bazı bakanlarla olan bir fotoğrafını paylaştı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Bakan Varank’ın paylaştığı fotoğrafa yorum atmasıyla güldüren diyaloglar yaşandı. Sosyal medyadaki diyaloğ son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katılmasıyla daha da renklendi.

Bakanlardan gülme garantili paylaşım! "Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde mevcut bakanlarla yapılan son kabine toplantısı sonrası Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de olduğu bazı bakanlarla çekildiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

ESPRİLİ YORUMA YANIT VERDİ
Bakan Varank’ın yaptığı paylaşıma bir sosyal medya kullanıcısı tarafından “Yanlız Mustafa Varank gerçekten kısaymış” yorumu yapıldı. Yorum sonrası Bakan Varank’tan cevap gecikmedi.

O kullanıcının gönderisini alıntılayan Bakan Varank, “Bu sefer yanımda Mehmet Nuri Ersoy bakanımız durmadığı için biraz fark eder zannediyordum.” paylaşımını yaptı.

Bakanlardan gülme garantili paylaşım! "Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar" - Resim : 1

“KISA OLAN BİZ DEĞİLİZ, UZUN OLAN ONLAR”
Sosyal medya kullanıcısı ile Bakan Varank’ın sosyal medyadaki esprili atışmasına bu kez de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dahil oldu.

Bakan Varank’ın gönderisini alıntılayan Nebati, “Sayın Varank rahat ol. Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar.” ifadelerini kullandı.

Bakanlardan gülme garantili paylaşım! "Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar" - Resim : 2