Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Astroloji: 20-21 Ocak 2024’te yıldızlar sizin için ne söylüyor?

Astrolojik gelişmeleri yakından takip edenler, günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarını merak ediyor. Bu kapsamda 20 Ocak 2024 Cumartesi gününün burçlara neler getireceği araştırılıyor. İşte günün astroloji rehberi…

Günün astroloji rehberi: 20 Ocak 2024'te yıldızlar sizin için ne söylüyor?

ZEYNEP ORHAN

Bugün, genel anlamda duygusal inişlerin ve çıkışların yaşandığı bir gün olabilir. Bazılarınız yalnızlıktan korkarken bazılarınızın ise yalnız kalmaya ihtiyacınızın olacağı anılar yaşanabilir. Her ne olursa olsun düşüncelerinizin sizi buhrana sürüklemesine izin vermeyin. Bakalım burçları bugün ne bekliyor…

Bugünün gökyüzü mesajları her burç için farklı bir rehber sunuyor! Koç’tan Balık’a kadar her burç için hayatın çeşitli alanlarında önemli ipuçları ve öngörüler içeriyor. İster kariyeriniz, ister aşk hayatınız, ister içsel huzurunuz olsun, yıldızların bugün sizin için neler söylediğine bir göz atın ve güne hazırlıklı başlayın!

20 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

koc.jpg

İstenmeyen bir sürü duyguya kapılmanıza neden olan bir senaryoda sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Bu duygular arasında öfke, kızgınlık, üzüntü ve özlem olabilir. Oysa sıkışıp kalmış değilsiniz, hem de hiç. Sizi bu senaryoda tutan tek şey düşüncelerinizdir. Bu durumun ortaya çıktığı tek yer orasıdır. Kendinize bunu aştığınızı söylüyor olabilirsiniz, ama aştınız mı? Eğer o kızgın, kırgın, üzgün ve özlem dolu düşüncelere geri dönmeye devam ederseniz, o zaman orada demirli kalacaksınız. Bundan iyi bir şey çıkabilir, ancak bunun gerçekleşmesi için kendinizi bir süreliğine ondan ayırmanız gerekir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

boga-1.jpg

Bunu duymaya ihtiyacınız olabilir: Şu anda mücadele ettiğiniz şey size karşılığını verecektir. Yine de şu anda boşuna gibi görünebilir. Umudunuzu kaybetmeyin. Umutsuzluk hissine kapıldığınız anlarda bile devam etmeniz gerekir. Mutlu bir son hayal bile edemiyorsanız, yine de bir son hayal etmeye çalışmalısınız. Bu yazının size yola devam etmeniz için ilham vermesine izin verin. Çok yakında doğru şeyleri yaptığınıza dair doğrulama sinyallerini göreceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

ikizler.jpg

Sizin de dahil olduğunuz bir projede yer alan herkes işlerin gidişatından oldukça memnun görünebilir. Elbette bu iyi bir şey. Ancak, mutlu olmalarının bir nedeni de işin büyük kısmını sizin yapıyor olmanız olabilir. Birçok insandan daha yüksek bir enerjiye sahipsiniz, ancak siz bile sonunda yıpranabilirsiniz, özellikle de boşluğu doldurmak için güvenebileceğiniz kimse olmadığında ve her şeyi sizin yapmanız gerektiğinde. Bir uyarıya ihtiyacınız varsa, işte burada: Sesinizi yükseltme zamanı!

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

ikizler.jpg

Şu anda kendinizi biraz amaçsız hissediyor olabilirsiniz. Sanki kıyı şeridi görünmeyen bir salın üzerinde okyanusun ortasına bırakılmışsınız gibi. Hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsunuz. Yine de sıkışıp kalmadınız. Karaya oturmuş değilsiniz. Yetenekleriniz sizin salınız, sezgileriniz ise pusulanızdır. Bunu fark ettiğinizde, ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu bilmeye başlayacaksınız. Bunu yaptığınızda, hangi yöne gideceğinizi bilecek ve sizi hedefinize ulaştıracak yeteneklerinizi ve sezgilerinizi kullanmaya başlayabileceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

aslan.jpg

Size doğru gelen veya halihazırda almış olduğunuz bilgiler tam olarak doğru olmayabilir. Eğer bu bilgiyi zaten almışsanız, muhtemelen bir şeylerin doğru olmadığını hissediyorsunuz. Bunu sorgulamakta haksız değilsiniz. Olası yanlışlıkları dile getirdiğinizde birilerinin size karşı çıkacağından ya da sizi sorun çıkaran biri olarak göreceğinden endişe ediyor olabilirsiniz, ancak bu gerçeği paylaşarak aslında olası sorunları çözen kişi siz olacaksınız. Bunu böyle algılamaya çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

basak.jpg

İster kelimenin tam anlamıyla tek başına olsun, isterse ilişki kurmadığı birçok insanla bir odada olsun, herkes zaman zaman kendini yalnız hisseder. Bu üzücü bir duygu olabilir. Şu anda böyle hissediyor olabilirsiniz ve bundan nasıl çıkacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Ya hayatınızdaki insanlar size hak ettiğiniz sevgi ve ilgiyi göstermiyor ya da siz kendinizi izole ediyorsunuz. Bu senaryolardan her ikisi de dönüştürülebilir. Sevimli ve takdire şayan olduğunuzu ve kendinizi yalnız hissetmek zorunda olmadığınızı aklınızdan çıkarmayın. Bugün, sizi tatmin edecek ilişkiler kurmaya başlayacağınız bir gün olsun.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül – 23 Ekim)

terazi.jpg

Başka bir hale dönüşen ve artık işinize yaramayan bir anlaşmadan vazgeçmekle yanlış yapmıyorsunuz. Geri adım attığınız için başkalarının sizi sert bir şekilde yargılayacağından korkuyor olabilirsiniz, ancak bu sizi tanıyan ve size değer veren hiç kimsenin aklına bile gelmemelidir. Aslında, olsa olsa neden bu kadar uzun süre devam ettiğinizi merak edebilirler. Bu işe devam etmenizin tek nedeni yargılanma korkusuysa, o zaman kendiniz için en iyi olanı yapmanız gerekir. Kendinize karşı adil olmalısınız. Yapılması gereken doğru şey budur.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim – 22 Kasım)

z2.jpg

Bir iş veya kişisel grup çalışmasındaki tüm katılımcıları tanımayabilirsiniz. Doğuştan şüpheci bir insan olsanız da, yine de onlardan hoşlanmaya başlamalısınız. Sizi uyaran ve mesafenizi korumak istemenize neden olan işaretler görseniz bile, nazik, dışa dönük, arkadaş canlısı ve umutlu kalmaya teşvik ediliyorsunuz. Bir şey olursa hızlı tepki verebilecek kadar zeki ve sezgiselsiniz, ancak muhtemelen buna ihtiyacınız olmayacak. Olumlu bir başlangıç yapın!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım – 21 Aralık)

yay.jpg

Siz pragmatik bir insansınız. Pratik düşünen birisiniz. Belki de bu yüzden içinizde kabaran harika bir duygudan kuşkulanıyorsunuz. Bu his, size imkansız gibi görünen bir durumun size fayda sağlayacak şekilde sonuçlanacağını söylüyor. Şüphecisiniz çünkü mantıksal olarak bu mümkün görünmüyor. Ancak bu hissi bastırmak yerine onu beslemeniz gerekir. Umut ateşini körükleyin. Bunu mümkün kılabilecek fikirler üretin. Evet, bu gerçek olabilir. Bu hissi reddetmeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık – 20 Ocak)

oglak.jpg

Aldığınız bir kararda çok fazla kişiyi göz önünde bulunduruyor olabilirsiniz. Bu sizinle ilgili olmalı, başkalarıyla ilgili değil. Onların ne düşüneceği veya ne yapmanız gerektiğine inandıkları konusunda endişelenemezsiniz. Kararınızın başkalarını nasıl etkileyeceği konusunda endişelenemezsiniz. Nezaketiniz sizi başkaları hakkında daha fazla endişelenmeye itiyor olsa da, bu durumda kendinizi ön planda tutmalısınız. Uzun vadede onların bir önemi kalmayacak ve yaptığınız seçimlerle yaşayan siz olacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak – 18 Şubat)

kova.jpg

Yakında şaşırtıcı ama ilginç bulduğunuz biriyle çalışma şansına sahip olabilirsiniz. Bu aslında göz alıcı bir bağ olabilir. Sizin yaratıcı ve yenilikçi düşünce tarzınız ve bu kişinin ilginç fikirleriyle harika bir ekip olabilirsiniz. Ancak çok farklı olduğunuz için, birbirinize alışmanız ve diğerinin düşünme şeklini anlayabilmeniz biraz zaman alabilir. Yine de sabırlı olursanız, bu oldukça güçlü bir ortaklığa dönüşebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat – 20 Mart)

balik.jpg

İstediğiniz bir şeyle sizin aranızda duran pek çok şey olabilir. Bunlar gerçek engeller olabilir. Bu engelleri nasıl aşacağını bilmeyen insanlar olabilir. Ancak gerçekten istiyorsanız bu siz değilsiniz. Son zamanlarda vaktinizin çoğunu bu engeller üzerine düşünerek harcıyorsunuz. Muhtemelen hepsini ezberden sayabilirsiniz. Ama bunun ne faydası var? Bu sadece aşmaya çalışma korkunuzu pekiştirir. Yolunuza çıkan engelleri nasıl aşabileceğinize dair bir liste yapmaya başlayın!

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT