Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANLAMLI SÖZLER (Etkileyici, kaliteli, duygusal) 2023: Hayat ile ilgili kısa-uzun, resimli güzel sözler

YAŞAM

YAŞAM


Bazı anlamlı sözler, duygu ve düşüncelerimizi ifade eder. Hayat ile ilgili kısa-uzun, resimli, etkileyici ve kaliteli bazı sözler de ifade edilemeyen duyguların yansıması olarak görülür. Özellikle ağır anlamlı sözler, insanın o anki ruh halini ifade etmek için tercih ettiği sözler olarak öne çıkıyor. 2023 yılı için hayat ile ilgili anlamlı, etkileyici, kaliteli, uzun-kısa, resimli güzel sözler de bu yöntemle kendilerini ifade edenler için araç olmaya devam ediyor.04 Mayıs 2023 – 16:09 | Son Güncelleme: 04 Mayıs
Kimi zaman insanlar içlerindeki duyguları ifade etmekte zorlanırken kaleme alınmış, bilinen, en farklı ve etkileyici anlamlı sözler bu amaca hizmet ediyor. Birilerine mesaj vermek isteyenler özellikle yaşadığı olayları belirtmek amacıyla hayat ile ilgili kısa ve uzun, resimli güzel sözler paylaşarak içlerindeki duyguları dışa vuruyorlar. Biz de sizler için 2023 yılına özel hayat ile ilgili etkileyici, kaliteli, resimli, farklı, kısa-uzun anlamlı sözleri bir araya getirdik…
ANLAMLI SÖZLER 2023
ANLAMLI SÖZLER 2023 Hayatın sana ne verdiğine değil, senin hayata neler kattığına odaklan.”Şükretmeyi öğrenmeyen nankör elbette şikâyet eder” Eddi AnterBaşarının sırrı, asla vazgeçmemektir.İyiliğinize inanılmasını istiyorsanız, ondan hiç söz etmeyin.
Olumsuzlukları bir fırsata dönüştürmek, başarıya giden yoldur.Hayattan korkmayın çocuklar; iyi ve doğru bir şeyler yaptığınız zaman hayat öyle güzel ki..Hayatta en büyük güçlükler, seni en çok güçlendiren şeylerdir.Herkes evinin önünü süpürürse sokaklar temiz olur.
Zorluklar karşısında dirençli olmak, karakterin en önemli özelliklerinden biridir.Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir.İşlerin nasıl gittiğinden çok, onlara nasıl tepki verdiğin önemlidir.İlim aşağıdakileri yükseltir, cahillik yüksektekileri alçaltır.
Hayatta gerçekten önemli olan şeyler, para ya da ün değil, sevdiklerinle geçirdiğin zaman ve anılar.İki şey aklın eksikliğini gösterir: Konuşulacak yerde susmak, susulacak yerde konuşmak.Yapabileceğine inandığın şeylerin ötesine geçmek, sana hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterir.Her münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar.
ETKİLEYİCİ ANLAMLI SÖZLER
ETKİLEYİCİ ANLAMLI SÖZLER Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşa ve her anını değerlendir.İki nimet vardır ki, insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler. Onlardan biri sıhhat, diğeri de boş vakittir.Sevgi ve saygı, en değerli hazinelerdir. Onları koru ve besle.Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma. Geri dönmek isteyebilirsin.
Hayatta gerçek mutluluğu bulmak için, sevgi dolu bir kalbe sahip olmak yeterlidir.Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez.İyi niyetli olmak, karşılık beklemeden yardım etmek ve başkalarına değer vermek, hayatta gerçek başarıdır.Her başarı ilk başta bir hayaldi. En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır. Hayaller de gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.
Herkese sevgi, saygı ve anlayış göstermek, dünya daha iyi bir yer haline getirir.Hekimlerin yaptığı en büyük hata ruhu düşünmeden yalnız bedeni tedaviye teşebbüs etmeleridir.İmkansızlıkların üstesinden gelmek için, cesaret, kararlılık ve çalışkanlık gerekir.Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler; onlar gitmezler, ancak suyun akışına kapılırlar.