Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız.

Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da bulunan bir otelde basın toplantısı düzenledi. Çelik, Türkiye’nin etrafındaki coğrafyada bulunan ülkelerin sandıkla demokrasiye özlem duyduğunu belirterek, “Bir kere daha büyük milletimizin demokrasi yolculuğunda bir oy verme işlemini daha tamamladık. Bugün sabah itibariyle oy verme işlemi başladı ve güven içerisinde, huzur içerisinde oy verme işlemi gerçekleşti. Çok yüksek bir katılımla dünya demokrasi tarihine girecek bir katılımla bu oy verme işlemi tamamlandı. Bunun için milletimizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyoruz. Demokrasimizin gücünü, demokratik mücadelenin nasıl verileceğini, bütün dünyaya bir kere daha göstermiş olduk. Etrafımızdaki bazı ülkelerde sandığa ulaşma konusunda bu kadar zorluk varken bu kadar mücadele verilirken Türkiye’nin sandık yoluyla iktidarı belirleme iradesi bütün dünyada önemli bir yere sahip olduğunu bir kere daha gösterdi. Bunun yanı sıra milletimizin her bir ferdinin sabah erken saatlerden itibaren sandıklara gitmesi, olgunluk içerisinde birbirini selamlayarak okullarda hayırlı olsun diyerek oylarını kullanması hepimiz için bir kıvanç kaynağıdır” diye konuştu.