Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da kardeş cinayeti

27 yaşındaki İmam Maral,

27 yaşındaki İmam Maral, Adana Ceyhan’da beraber hurdacılık yaptığı kardeşi 23 yaşındaki Adem Maral’ı silahla vurarak öldürdü. Teslim olan Maral, Adem’in aile içerisinde huzursuzluk çıkarttığını cinayete sebep olarak sundu.

Adana'da kardeş cinayeti

İnsanların kanını donduran bu olay Adana Ceyhan’da yer alan Sanayi Sitesi içinde bulunan Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 5.Blok’ta hurda işletmesi bulunan İmam Maral ile kardeşi Adem Maral arasında aile içerisindeki şiddetli geçimsizlikten dolayı tartışma çıktı. Bu kargaşa kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Sonrasında İmam Maral, cebinden tabancasını çıkarak kardeşine ateş etti. Ağır yaralanan Adem Maral kaldırıldığı Ceyhan Devlet Hastanesi’nde doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Adana'da kardeş cinayeti - Resim : 1

HEMEN TESLİM OLDU
İmam Maral, dükkanına gelen polislere teslim oldu. İlk ifadesinde, kardeşinin ailesinin huzurunu bozduğunu ve daha önceden annesi ile babasını darbettiğini belirtti. Hayatını kaybeden Adem Maral, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana'da kardeş cinayeti - Resim : 2